LEAN MUSCLE

SOALAN LAZIM

Dalam setiap hidangan HydroWhey Fex Nutrition terdapat 21.5g protein.

Guna bersama dengan 300ml air sejuk atau air suhu biasa.

Terdapat 30 scoop protein yang lazat dalam setiap botol HydroWhey Fex Nutrition

Polisi Pemulangan Percuma

Kami mahu anda berpuas hati sepenuhnya dengan pembelian anda. Itulah sebabnya kami menawarkan pulangan percuma dalam masa 30 hari selepas penerimaan. Jika anda tidak 100% berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh mengembalikannya untuk bayaran balik penuh atau pertukaran.

Bagaimana untuk kembali:

Hubungi pasukan perkhidmatan pelanggan kami melalui e-mel (admin@bornutrition.com) untuk memulakan pemulangan.

Bungkus produk dengan selamat dalam pembungkusan asal, jika boleh.

Kami akan memberikan anda label pemulangan prabayar melalui e-mel. Cetak dan lampirkan pada bungkusan.

Hantarkan pakej anda di lokasi pembawa yang ditetapkan.

Sebaik sahaja kami menerima item anda yang dikembalikan, kami akan memproses bayaran balik atau pertukaran anda dalam masa 5-7 hari perniagaan.

Untuk hasil terbaik, ambil 1 hidangan pada waktu pagi sebelum sarapan pagi

1 hidangan tengah hari ATAU selepas bersenam

Dengan itu, anda boleh mengambil HydroWhey Fex Nutrition pada bila-bila masa sepanjang hari sebagai pengganti makanan, dalam smoothie atau bersama makanan untuk protein tambahan!

Ya, badan kita membakar lebih banyak kalori untuk mencerna dan memetabolismekannya. Jadi, dengan menggantikan beberapa karbohidrat atau lemak dengan protein, anda boleh meningkatkan sedikit jumlah kalori yang anda bakar setiap hari

Ya, anda boleh mengambil protein whey walaupun anda tidak bersenam. Protein ialah nutrien penting yang diperlukan oleh tubuh anda untuk pelbagai fungsi, termasuk membina dan membaiki tisu, membuat enzim dan hormon, dan menyokong fungsi imun. Jika anda tidak mendapat protein yang mencukupi daripada diet anda, suplemen protein whey boleh memberi manfaat.

Hampir 4 tahun dalam industri, kami membantu ramai lelaki dan wanita untuk mencapai matlamat badan mereka. Dengan disiplin dan rutin yang lebih sihat. Anda boleh mengubahnya

Sudah tentu, wanita boleh mengambil protein whey. Protein whey tidak khusus jantina dan boleh memberi manfaat kepada wanita sama seperti lelaki. Ia merupakan sumber protein berkualiti tinggi yang boleh menyumbang kepada pertumbuhan dan pembaikan otot, membantu pengurusan berat badan dan menyokong kesihatan keseluruhan.

Protein mengenyangkan, bermakna ia membantu anda berasa lebih kenyang lebih lama. Ini boleh membantu menguruskan rasa lapar dan mencegah makan berlebihan, yang boleh memberi manfaat jika anda cuba menurunkan berat badan atau mengekalkan berat badan yang sihat.

Anda boleh hubungi kami melalui Whatsapp untuk tahu status order anda atau boleh buat pembelian Hydrowhey di Whatsapp, boleh klink link Whatsapp di bawah untuk hubungi kami.

https://wa.link/wq15dr

Scroll to Top